outhands

Telefonische benadering door VI en GOAL

In de afgelopen week is mij een aantal keren gevraagd wat het verband is tussen Rijnsburgse Boys en een ’telefoonpanel’ dat mensen opbeld om een abonnement op VI en GOAL te verkopen. Dit is een overeenkomst die de KNVB heeft afgesloten met het betreffende bedrijf en alle geregistreerde leden zijn vanaf vorige week woensdag (3 maart) tot en met vandaag telefonisch benaderd. En dan niet alleen van Rijnsburgse Boys, maar van alle amateurs in heel Nederland!

Rijnsburgse Boys heeft hierin geen zeggenschap en het gaat geheel buiten de vereniging om. Leden die zijn geregistreerd in het bel-me-niet register zijn uiteraard niet benaderd.

De actie hield in dat leden van de KNVB tot en met het komende WK een abonnement konden nemen voor een X-bedrag en voor elk 10e lid wat ze mochten noteren, ontvangt Rijnsburgse Boys een bal. Vanmiddag ontving ik het bericht dat Rijnsburgse Boys 8 ballen krijgt toegezonden vanuit de KNVB.

Dus om misverstanden te voorkomen: Rijnsburgse Boys was niet bekend met deze actie en het gaat uit van de KNVB. De actie is overigens vandaag afgerond, dus als het goed is wordt u niet meer benaderd na vandaag