outhands

Ted Verdonkschot in gesprek met RTV Katwijk Sport

 Vrijdagavond, voetbalavond. Het radioprogramma RTV Katwijk Sport verzorgt vrijdagavond de warming up voor de nieuwe voetbalcompetitie. In een extra lange uitzending tot 21:00 uur komen alle voetbalverenigingen uit de KRV-gemeenten langs om hun verwachtingen uit te spreken voor de nieuwe voetbaljaargang. Om 20:05 uur komen Ted Verdonkschot, Bart en Peter Freke aan het woord.

De uitzending begint om 19:00 uur. Voetballiefhebbers mogen deze uitzending niet missen. In Rijnsburg is RTV Katwijk Sport te beluisteren op FM-frequentie 106.4 of via de kabel op 88.1 FM. In Katwijk en Valkenburg stemt u af op FM 106.8 en via de kabel 88.1. Ook is het mogelijk de uitzendingen via het geluidskanaal van uw televisie te volgen. Ook kunt u via de website www.rtvkatwijk.nl de uitzending meeluisteren. Op teletekstpagina 206 van RTV Katwijk kunt u lezen op welke tijdstippen de andere voetbalclubs aan tafel schuiven.

Zaterdagmiddag vanaf 14:00 uur is er uiteraard ruimschoots aandacht voor de wedstrijd ASWH – Rijnsburgse Boys en de andere duels in de Hoofdklasse A.