outhands

Ted Verdonkschot bij RTV Katwijk Sport

 Het radioprogramma RTV Katwijk Sport begint het nieuwe voetbalseizoen in stijl. Vrijdagavond 31 augustus vanaf 19:00 uur laten alle hoofdtrainers van de vijf voetbalverenigingen in de KRV-gemeenten hun licht schijnen over de nieuwe voetbaljaargang. Om 20:05 uur zal ook Ted Verdonkschot zijn visie geven op het aankomende voetbalseizoen.

Nog een paar nachtjes slapen en het voetbalcircus gaat weer van start. Quick Boys is weer terug in de Hoofdklasse A waardoor de voetballiefhebber weer een aantal extra derby’s kan verwachten. Rijnsburgse Boys is de te kloppen ploeg nadat het afgelopen seizoen opnieuw kampioen werd van de Premier League in het amateurvoetbal. Katwijk zag veel spelers vertrekken doch hoopt met enkele gerichte versterkingen een positie in de top vijf van de ranglijst te behalen.

Nieuwsgierig en wilt u meeluisteren? In Rijnsburg is RTV Katwijk Sport te beluisteren op FM-frequentie 106.4 (ether) of via de kabel op 88.1 FM. Ook is het mogelijk de uitzendingen via het geluidskanaal van uw televisie te volgen. Ook kunt u via de website www.rtvkatwijk.nl (Kies: Luister RTV Katwijk) kunt u de uitzending meeluisteren. Op teletekstpagina 206 van RTV Katwijk kunt u lezen wanneer welke trainers ondervraagd worden.