outhands

Technische staf RBB A1 uitgebreid

Technische staf RBB A1 wordt uitgebreid met heel veel voetbalervaring

Wij zijn bijzonder verheugd te kunnen vertellen dat de vacature van trainer van de A1, die ontstaan is na het vertrek van Stuart, inmiddels is vervuld.

Martin den Haan en Marco van der Plas hebben zich bereid getoond de trainingen van de A1 na de winterstop voor hun rekening te nemen. Deze jongens hebben beiden jarenlange ervaring (bij elkaar ruim 30 jaar) op het hoogste niveau van het Nederlandse zaterdagamateurvoetbal, destijds nog hoofdklasse genaamd. Martin den Haan, Haantje, is echt een kind van RBB en heeft met onderbrekingen vanaf 1992 tot 2008 deel uitgemaakt van onze hoofdmacht. Marco van der Plas heeft als aanvoerder van VV Katwijk in de negentiger jaren meerder landelijke amateurtitels binnengehaald. Hij heeft ook nog voor Rijnsburgse Boys gespeeld.

Naast het aantrekken van deze twee voetbaldieren hebben we ook voor de coaching op de zaterdag nog een echte Rijnsburgse Boys man kunnen strikken, te weten Wim Driebergen. Wim was tussen 1980 en 1990 een belangrijke steunpilaar in het eerste elftal van Rijnsburgse Boys. Hij zal op zaterdag, daar waar mogelijk, ondersteund worden door Martin en Marco.

Met daarnaast de vaste grensrechter Jaap de Winter, begeleider Roel de Leeuw en assistent-trainer Patrick Lagendijk denken we zo een heel goed begeleidingsteam te hebben gevormd voor ons vlaggenschip van de jeugdafdeling. We zijn er trots op dat oud-spelers van RBB zo hun steentje willen bijdragen aan het verder uitbouwen van onze jeugdopleiding. Goed voorbeeld doet goed volgen.
De A1 van Rijnsburgse Boys komt uit in de landelijke 3e divisie van A-junioren en gaat in de tweede seizoenshelft laten zien dat de huidige positie te laag is en dat zij met heel veel plezier en passie alles in het werk gaan stellen om naar boven te kruipen.

We wensen de jongens en de mannen van het hele begeleidingsteam heel veel succes en uiteraard ook veel voetbalplezier!