Henk Hogewoning

Technische staf in seizoen 2022-2023 onveranderd

Keeperstrainer Hans Schot, hersteltrainer/data-analist Ronald Breinburg en de assistent-trainers Jan Blankespoor en Piet van Duijn hebben hun handtekening gezet onder een nieuw contract. Ook volgend seizoen zijn zij dus werkzaam bij Rijnsburgse Boys.
Aan het begin van dit seizoen gaf hoofdtrainer Henk Wisman al zijn jawoord aan Rijnsburg. Dat betekent dus dat de technische staf volgend seizoen gelijk is aan die van deze jaargang.

Piet van Duijn
De assistenten Piet van Duijn en Jan Blankespoor beginnen beiden komende zomer aan hun vierde seizoen als assistent bij het eerste team. Piet van Duijn was het seizoen ervoor, in 2018-2019, trainer van het tweede elftal. Dáárvoor was hij scout bij Quick Boys, hoofdtrainer bij Valken ’68, SVC ’08 (Den Haag) en FC VVC (Nieuw-Vennep) en assistent-trainer bij VV Katwijk. Als voetballer kwam Piet van Duijn uit voor VV Katwijk. Hij kreeg zijn opleiding op Nieuw Zuid bij Quick Boys en kent dus alle voetbalclubs in de gemeente Katwijk van binnen en van buiten.

Jan Blankespoor
Assistent-trainer Jan Blankespoor kwam in de zomer van 2019 samen met Henk Wisman over van Ter Leede, waar hij óók assistent was. In een verder verleden was Jan doelman. Hij kreeg zijn opleiding bij Ter Leede, waar hij op 16-jarige leeftijd debuteerde in het eerste elftal, en werd vervolgens gescout door Rijnsburgse Boys, waar hij van 1985 tot 1993 onder de lat stond. In 1990 maakte hij deel uit van het succesvolle team van trainer Arie Kurver, dat in dat jaar zaterdagkampioen werd en dat het Oranje van bondscoach Leo Beenhakker op 1-1 hield.

Hans Schot
Ook keeperstrainer Hans Schot was in het verleden eerste keeper bij Rijnsburgse Boys. Na een lange periode als doelman van Vitesse Delft keepte hij in de nadagen van zijn keeperscarrière twee seizoenen op sportpark Middelmors, van 1993 tot 1995. Toen hij stopte medio 1995 werd hij keeperstrainer van de Boys en dat is zo gebleven, met uitzondering van de periode 1999-2002 toen hij dezelfde functie vervulde bij TOGB in Berkel. Dit betekent dat Hans Schot komende zomer aan zijn 25ste seizoen als keeperstrainer bij Rijnsburg begint.

Ronald Breinburg
Hersteltrainer Ronald Breinburg heeft net als Jan Blankespoor en Hans Schot een verleden als speler bij Rijnsburg. Hij speelde van 2010 tot 2015 in het geel-zwart, dat in die periode onder leiding stond van Niek Oosterlee. Van 1999 tot 2008 was hij profvoetballer bij FC Volendam, FC Zwolle en FC Emmen, gevolgd door de amateurs van FC Lisse en Rijnsburgse Boys. In seizoen 2020-2021, vijf jaar nadat hij als speler afscheid had genomen van de Boys, keerde hij terug op Middelmors als hersteltrainer/data-analist. In die functie begint hij komende zomer aan zijn derde seizoen.