outhands

Teamspeler van het Jaar Competitie

 Lekker voetballen in de grote vakantie? Het kan deze zomer in de competitie van Teamspeler van het Jaar.

Teamspeler van het jaar is een nieuwe competitievorm dat door Ambition Sportburo is ontwikkeld. Ambition wil dit concept voor diverse teamsporten verder ontwikkelen, en heeft als eerste in samenwerking met Omroep West een voetbalcompetitie in het uitzendgebied van Omroep West georganiseerd. Dit in samenwerking met 5 verenigingen in de regio, waaronder Rijnsburgse Boys.
De verwachting is dat deze competitie een jaarlijks terugkerend evenement gaat worden waarbij de voetballers buiten de reguliere competitie indien gewenst toch nog kunnen blijven voetballen. Zeker tijdens een groot evenement als het EK 2008 is het leuk als je na het kijken zelf ook nog kan voetballen.

Om ook in te schrijven voor deze competitie ga je naar de site van Teamspeler van jaar, dan klikken op “Evenementen en inschrijvingen” en klik op “Omroep West teamspeler van het jaar 2008”.
Van F-pupillen tot A-junioren en Senioren kunnen meedoen. De kosten voor deelname aan de competitie Teamspeler van het jaar bedragen € 20,00 per persoon.