Team van de week: Rijnsburgse Girls MO10-01

Iedere week gaat fotograaf Jan Jungerius langs bij een wedstrijd op sportpark Middelmors. Deze keer waren de meiden van de MO10-01 aan de beurt, zij speelden een wedstrijd tegen Katwijk. Het verslag is van Jennifer de Mooij.

Vandaag weer de eerste wedstrijd na de winterstop en meteen tegen de meiden van Katwijk. De wedstrijd begon spannend met kansen aan allebei de kanten! Onze keepster Isabella wist er een aantal knap uit te houden waardoor het lang 0-0 bleef. Na een tijdje vloog helaas toch de 0-1 erin na een mooie kans van Katwijk. De meiden bleven lekker voetballen waarna er ook weer wat kleine kansjes voor ons volgden die net niet in een doelpunt eindigden. Snel achter elkaar volgden twee doelpunten van Katwijk waardoor we met 0-3 de rust in gingen.

Ook na de rust bleven de meiden gewoon lekker voetballen en werden er aanvallen opgezet met kansen voor onder andere Eva en Hannah, maar de keepster van Katwijk stond goed op te letten.

De eindstand is 0-3 gebleven. Bij het penaltyschieten kon Isabella er wederom een aantal netjes uithouden en heeft ook Yasmin het doel goed bewaakt. Een aantal van onze meiden zoals Eva en Anastasia wisten hem er lekker in te knallen. Al met al een leuke wedstrijd, de meiden blijven vooruit gaan. Op naar de volgende!