Bram van Egmond

Team van de week: Rijnsburgse Boys JO19-1

Jan Jungerius ging voor dit item weer op bezoek bij een team van Rijnsburgse Boys. Deze keer was JO19-1 aan de beurt. Marcel Rabbers schreef het stukje, de fotoserie vindt u daaronder.

Rijnsburgse Boys JO19-1

Graag laat ik de lezers kennismaken met het team J019-1.  Een groep met diverse gezichten waarvan er een paar bij de meeste lezers zeer bekend zijn. Een hechte groep met typische A jeugd kenmerken en hier en daar een hoog testosteron gehalte. Een groep voetballers met “characters”.  Een goede mix van prima donna’s, spelers met een groot hart en spelers die zich wegcijferen (de stille) in deze malle groep.
De groep traint en speelt graag, is enorm gretig om energie in zowel de trainingen als in de wedstrijden te stoppen. Het is niet altijd even fluweel nog en efficiënt, daar zijn wij als trainers dan ook druk mee aan de slag om deze ruwe groep de fijne details bij te slijpen tijdens de trainingen en in de wedstrijden.
Wat verder zich kenmerkt in de J019-1 groep is de humor. Ik krijg regelmatig in de Whatsapp-groep (zo praat de jeugd tegenwoordig met elkaar 😉 ) de kramp in de kaken van het lachen. Uitschieter hierin in onze Bomber de spits Cors…
Wat betreft de resultaten valt het tegen, na een prima start in de voorbereiding en de eerste wedstrijden in de competitie zit het de laatste 3 wedstrijden tegen en scoren we te weinig. Wat dan opvalt is de drive om als groep om te gaan met deze teleurstelling en keihard aan het werk te blijven om deze spiraal om te buigen. Ze zijn nog niet van ons af in deze competitie… het straal er van af.
Verder willen wij graag 2 personen bedanken voor hun support! Dat zijn Pieter Hoekstra van Solid Online, die er voor heeft gezorgd dat de J019 er prachtig bij loopt tijdens de trainingen en de wedstrijden, dank daar voor. Daarnaast heeft Gerrit Pauw er voor gezorgd dat begeleiding en trainers er zeer representatief bij lopen tijdens de wedstrijden. Pieter en Gerrit dank jullie wel!
Namens de spelersgroep en de begeleiding wens ik iedereen een mooi voetbalseizoen.
Deze fotoserie is niet meer beschikbaar!