Team van de week: “Rijnsburgse Boys JO10-4”

Iedere zaterdag gaat fotograaf Jan Jungerius langs bij een wedstrijd op sportpark Middelmors om een prachtige fotoserie te maken. Het verslag is van Willem Schoneveld.

Rijnsburgse Boys JO10-4

Zaterdag 4 februari 8.30 uur, de wedstrijd van Rijnsburgse Boys JO10-4 tegen Valken’68 JO10-3. Een mooie wedstrijd met een nog mooiere uitslag voor de jongens van RBB.

De wedstrijd begon met een 0-1 achterstand, maar al snel werd het 1-1 door Nick. Vrij snel kwam Valken weer op een voorsprong van 2-1. Na de eerste kwart gevoetbald te hebben en wat gewisseld te hebben werden de jongens van RBB steeds feller en beter. Willem Paauw maakte de 2-2 en de 3-2. Na de 4-2 van Noah gingen we met een voorsprong de rust in.

De jongens van RBB gingen steeds beter voetballen. Willem Schoneveld scoorde maar liefst 3 keer achter elkaar (een hattrick) en zorgde voor een voorsprong van 7-2. Daarna maakte Noah met een mooi doelpunt over de keeper heen de 8-2. Willem Paauw maakte de 9-2 en Willem Schoneveld de 10-2. Valken wist nog 1 doelpunt te maken en de wedstrijd eindigde op 10-3.

Kortom een mooie wedstrijd met veel doelpunten. Het was een echte teamprestatie en daar mogen de jongens van JO10-4 trots op zijn.