Team van de week: Rijnsburgse Boys JO10-3

Iedere week gaat Jan Jungerius op pad met zijn camera om foto’s te maken bij een wedstrijd op sportpark Middelmors. Deze keer was de JO10-3 aan de beurt. Het verslag is van A. van der Meij.

Rijnsburgse Boys JO10-3

Na een goede reeks met winst tegen Oegstgeest en Bernardus en een gelijkspel tegen Meerburg kwam nu EMM op bezoek.
De jongens hadden er zin in en gingen gretig van start, met op doel Daan heb je alvast de zekerheid dat er een keeper staat die moeilijk te passeren is.
Daarvoor onze verdediging met Marvin die de lijntjes uitzet en Florian als mandekker. Het middenveld met Rene en Vinz en in de aanval Wicher met Lexx als meest vooruitgeschoven speler (meestal in de buurt van het doel).

De eerste fase ging het gelijk op met over en weer wat kansjes waarbij wij de overhand hadden. Milan kwam erin en scoorde met een slimme schuiver bij een van zijn eerste balcontacten. Het zonnetje scheen en er leek geen vuiltje aan de lucht. Deze tegenstander kunnen we hebben.
Na de eerste time-out was het beeld ineens heel anders. Vanaf de reservebank had EMM nog een verrassing voor ons. Voordat we in de gaten hadden dat we weer begonnen waren stond het 1-3. Tot de rust hadden we onze handen vol maar op inzet werden er toch nog een paar kansjes gecreëerd.

Na rust ging Wicher keepen en Daan erin als speler. Daan had nog wat energie opgespaard en maakte al vrij snel 2-4 met een mooi schot. EMM had hier wel een antwoord op en scoorde er nog een paar. Vinz was ondertussen uitgevallen en toen zaten wij zonder wissels waar EMM er drie had. Dit was voor ons teveel en de vermoeidheid sloeg toe. De uitslag werd daarom een beetje groter dan we verdienden.

Volgende week tegen TAVV pakken we gewoon de draad weer op van voor deze wedstrijd. Met Henry er weer bij en nog een week trainingsarbeid om nog wat puntjes op de i te zetten gaat dat zeker lukken.