Bram van Egmond

SVIJ op bezoek bij Rijnsburgse Boys

Al langere tijd waren er bij SVIJ F1 uit IJmuiden plannen om vanwege bestaande familiebanden op bezoek te komen bij het grote Rijnsburgse Boys. Na wat What’s App verkeer was het zaterdag jl. eindelijk zover. De ‘vissenkoppen’ van coaches Erik Gruijters en Ron Gouda kwamen op bezoek bij de ‘uien’ van coaches Cor en Kirsten van Vliet (Rijnsburgse Boys F2).

svij

De enthousiaste IJmuidenaren kregen eerst een fantastische rondleiding van Wouter van Hoogdalem (RBB 2), Roy van Leeuwen (RBB 2) en Kaj Gruijters (RBB 11) voorgeschoteld. Er werd onder andere een bezoek gebracht aan het hoofdveld, het sponsorhome, de kleedkamer van het eerste elftal van Rijnsburgse Boys en zelfs aan het ballenhok, waarbij de jeugdige voetbalgasten hun ogen uitkeken. Ook de meegereisde ouders waren vol lof over onze schitterende accommodatie. Uiteindelijk werd in de storm ook nog gevoetbald.
SVIJ nam in eerste aanleg de leiding (0-1), maar moest uiteindelijk met een 3-1 nederlaag de zege aan Rijnsburgse Boys laten. Na afloop was nog een leuke traktatie voor de gasten geregeld. Kortom een prima promotie voor onze voetbalvereniging. Petje af voor Wouter, Roy en Kaj!
Een ontzettend leuk filmpje over het bezoek van SVIJ aan Rijnsburgse Boys, inclusief de beelden van de stormachtige wedstrijd, kunt u hieronder bekijken.