outhands

Supportersfeest: zaterdag 11 mei

Zaterdag 11 mei is er een Supportersfeest!

Om 14.30uur speelt Rijnsburgse Boys die dag thuis tegen FC Lisse. Na afloop (rond 16.15uur) blijft de selectie op het veld en wordt er door het bestuur, traditiegetrouw, afscheid genomen van de vertrekkende spelers. Zij ontvangen mooie woorden en toebehoren namens het bestuur en iedereen kan (lees: moet) daar getuige van zijn!

Aansluitend vindt, ook op het veld, de uitreiking van de Gouden Ui plaats. Deze prijs is door en van de supporters, voor de ‘beste speler‘ van Rijnsburgse Boys. De verkiezing hiervoor is bijna ten einde: klik hier voor meer informatie.

Na afloop van deze uitreiking(en), gaat het feestje verder in de kantine (of op het bierplein bij mooi weer). Daar zal een DJ de boel op z’n kop gaan zetten en daar worden ook de winnaars van het Theo Mulder Handel en Verhuur klassement bekend gemaakt

Vervolgens krijgen de supporters nog gelegenheid om afscheid te nemen van de vertrekkende spelers en zal dit supportersfeest om 20.30uur beëindigd worden!

Dus komt allen op zaterdag 11 mei naar de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2012-2013 en geef ze het afscheid wat ze verdienen