outhands

Supportersfeest: weer een geslaagde happening

Afgelopen zaterdag was er voor het eerst een supportersfeest. Na afloop van de wedstrijd tegen FC Lisse werden de vertrekkende spelers, door voorzitter Cees Driebergen, bedankt voor hun bewezen diensten en met een actie foto op canvas, een boeket bloemen en een ovationeel applaus werden ze uitgezwaaid op veld 1. Aansluitend nog de uitreiking van de Gouden Ui (zie hier) en nog net voor de regen kon iedereen naar binnen!

Nadat de spelers gedoucht waren, verscheen de complete A-selectie in de kantine. Daar was het inmiddels heel druk en de DJ wist de eerste voetjes van de vloer te krijgen. Aan de bar was het zeer druk en nadat de spelers binnengekomen waren, werd het alleen nog maar gezelliger.

Vele supporters bedankten de vertrekkende spelers en namens alle supporters ontvingen zij, uit handen van Nico Driebergen, een leuke herinnering. Bij deze moet ik wel mijn excuses maken voor de blamage voor wat betreft het geluid. Het was nagenoeg onverstaanbaar en dat is ook gelijk de laatste keer geweest! Bij deze gegarandeerd namens mij!

De drank vloeide rijkelijk en de dansvloer voor de DJ is tot en met het laatste nummer niet meer leeg geweest. Ook vele FC Lisse spelers en supporters bleven tot het laatst aanwezig; klasse mannen en bedankt daarvoor.

nicos

Een van de vele gemaakte foto’s die ik onze columnist Nico Glasbergen niet wilde onthouden: samen met zijn ‘voorbeeld’ Raymond Kolder, die hij tijdens dit feest voor het eerst ontmoette en vooral sprak!

Om 20.30uur, volgens planning, klonk het laatste nummer en om 21.00uur konden we heel snel concluderen: voor herhaling vatbaar! Dus volgend seizoen komt dit zeker weer terug. En als dat dan net zo gezellig wordt als deze keer, dan is het nu al geslaagd!

Rest mij niets meer dan u allen een prachtige zomervakantie toe te wensen en hopelijk zien wij u allen gezond weer terug bij de eerst volgende happening: zaterdag 3 augustus op de Open Dag van Rijnsburgse Boys