outhands

Supporters zeer tevreden over Topklasse

Na een half seizoen Topklasse is het tijd om voorzichtig de balans op te maken. Hoe beter kunnen we dat doen door het te vragen aan de mensen die wekelijks wedstrijden bekijken? Op onze website hielden we een poll met de vraag hoe de Topklasse tot nu toe bevalt en de uitslag is opvallend positief. Maar liefst 72% van de stemmers zegt het een groot succes te vinden aangevuld met 21% die redelijk positief zijn (maar eigenlijk geen verschil zien met het spelen in de hoofdklasse). Slechts 4% van de stemmers vindt het tegenvallen terwijl maar 2% het helemaal niets zegt te vinden.

Toegegeven, het is al snel goed wanneer je favoriete club mee doet voor de prijzen maar toch… In de eerste helft van het seizoen trokken clubs meer toeschouwers, was er ontzettend veel media-aandacht en blijken die verschrikkelijke nadelen alleszins mee te vallen. De meeste supporters hebben geen enkel probleem met de iets langere reistijden. Kortom, in een half jaar tijd heeft de topklasse z’n plaats veroverd in het amateurvoetbal.

De grootste verrassing moet natuurlijk nog komen. Gaat de kampioen promoveren naar de Eerste Divisie? Een vraag die we over nog een half jaar pas beantwoord zullen krijgen….