secretariaat

Stijn Driebergen keert terug bij Rijnsburgse Boys

Rijnsburgse Boys heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt middels de terugkeer van een talent uit de eigen jeugd, welke de laatste seizoenen in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam actief was. Doelman Stijn Driebergen keert terug op Sportpark Middelmors en heeft zich ten doel gesteld om op termijn een plaats in de A-selectie te bemachtigen. Daartoe heeft Rijnsburgse Boys met Stijn een Opleidingsovereenkomst gesloten, waarmee zowel Stijn als Rijnsburgse Boys zeer verheugd zijn.
Keeperstrainer Hans Schot geeft desgevraagd te kennen eveneens content te zijn met de nieuwste aanwinst in de keepersbezetting. Daarover zegt hij in een toelichting:
“Begin mei meldde Stijn zich bij mij dat hij na eigen overweging, alsook met zijn ouders, ervoor kiest om te vertrekken bij Sparta Rotterdam. Behalve dat er nog geringe onzekerheid was over de schouderblessure van Virgil Deen, hadden we de keepersbezetting met Richard van Nieuwkoop en Alessandro Kwant voor volgend seizoen eigenlijk al beklonken.
Na overleg met de Technische Commissie en hoofdtrainer Wilfred van Leeuwen is uiteindelijk besloten om Stijn als 17 jarige talentvolle doelman toe te voegen aan de eerste drie selectiekeepers en daarmee het aantal op vier keepers te brengen. Het is een Rijnsburgse jongen die graag terugkomt op de Middelmors en zichzelf en de club daarmee een mooi toekomstperspectief biedt.
We gaan hem daarin gedegen begeleiden en deze verandering brengt voor hem ook de gelegenheid om naast trainen en spelen in zijn eigen woonplaats, de studiekeuze Bedrijfskunde in Den Haag beter passend te maken.
Stijn traint inmiddels ook al met de selectie mee in deze laatste weken en de eerste indrukken zijn wederzijds prima”
Wij feliciteren Stijn van harte met zijn Opleidingscontract en heten hem van harte welkom bij Rijnsburgse Boys.