outhands

Stichting Oekroe collecteert tijdens Katwijk-RBB

Aanstaande zaterdag staat de kraker v.v. Katwijk – Rijnsburgse Boys op het programma. Als het weer het toelaat, zullen ongetwijfeld veel liefhebbers deze derby bezoeken. Een aantal jongeren uit Rijnsburg en Katwijk willen rondom dit duel aandacht vragen voor ongeveer 200 Oekraïense kinderen die dankzij de stichting Oekroe (http://www.oekroe.nl/) uit hun, vaak ellendige, thuissituatie kunnen stappen.

Komende zomer gaan 28 jongeren uit voornamelijk Katwijk en Rijnsburg naar dit arme Oost-Europese land om de kinderen een 12-daagse vakantie te geven. De kinderen krijgen goed te eten, er is veel sport, spel en andere ontspanning en is er ruim aandacht voor het evangelie. Vorige kampen hebben laten zien dat de kinderen een geweldige, onvergetelijke vakantie hebben beleefd!

Er is veel geld nodig om deze kampen mogelijk te maken. Voorafgaand aan de wedstrijd v.v. Katwijk – Rijnsburgse Boys wordt er daarom gecollecteerd voor dit goede doel. Wij hopen dat u ons en de Oekraïense kinderen niet zult vergeten.

Met sportieve groet,

Stichting Oekroe