outhands

Steun Interseco Kikarun

 Beste supporters van Rijnsburgse Boys,

Voor zover jullie ons niet kennen stellen wij ons even aan jullie voor. Ton Gruijters is dit seizoen trainer/begeleider van de C2 en Arie Duijndam probeert zichzelf verdienstelijk te maken in het sponsorhome door de sponsors, spelers en begeleiding en bestuur van koffie, thee of een ander drankje te voorzien. Naast ons dagelijks werk bij het bedrijf Interseco BV, een onderzoeksbureau in Den Haag, zetten we ons dus in als vrijwilliger voor Rijnsburgse Boys.

Op 21 oktober a.s. wordt de Amsterdamse marathon gelopen. Een evenement dat wij als bedrijf hebben aangegrepen om voor een goed doel te gaan hardlopen. Dit goede doel betreft de stichting KIKA (Kinderen Kankervrij), een stichting die zich inzet om onderzoek te doen naar de oorzaken van kinderkanker en hoe deze vreselijke ziekte beter kan worden bestreden en voorkomen. Het feit dat we vrijwel allemaal in onze omgeving (familie en kennissenkring) wel voorbeelden hebben van de ellende van deze vreselijke ziekte is voor ons aanleiding geweest om dit sportieve evenement aan te grijpen om voor dit goede doel te gaan hardlopen.
Namens ons bedrijf Interseco BV zullen die dag 24 lopers en loopsters, waaronder Ton zelf, zich letterlijk “het vuur uit de sloffen lopen” en proberen een halve marathon te volbrengen. Ze zijn hiervoor al enige tijd aan het trainen. Wij doen hierbij een beroep op jullie om deze sportievelingen te steunen om op die manier een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar te lopen voor dit geweldige goede doel.
Dat kan door een bedrag(-je) over te maken op rekeningnummer 22.58.98.799 ten name van Interseco onder vermelding van “Interseco Kikarun”.

olym

Aanstaande zaterdag bij de eerste thuiswedstrijd zal er ook aandacht voor dit belangrijke doel worden gevraagd en zullen door een aantal van de spelers van de C2 informatiekaarten worden uitgedeeld tijdens de rust. Mochten jullie ons een bedrag rechtstreeks willen geven kan dat natuurlijk ook. We zorgen wel dat dit terecht komt op genoemde rekening.

Ook op internet kun je onze sportieve prestaties volgen: http://www.intersecolooptwarm.nl/. Op deze website vinden jullie alle benodigde informatie en kun je een sponsoraanmeldingsformulier downloaden. Overigens draagt Interseco BV alle kosten die met de organisatie van de halve marathon te maken hebben (kleding, vervoer, eten en drinken etc.) en hebben wij ook aan onze opdrachtgevers gevraagd om dit project te steunen wat een aantal van hen inmiddels hebben toegezegd.
Laten we er met elkaar een geweldig nieuw sportief seizoen van maken niet alleen voor onze voetballende kinderen maar ook voor hen die dat niet kunnen door die vreselijke ziekte en meer en beter onderzoek naar het voorkomen ervan mogelijk maken. Enorm bedankt!!!!!

Ton Gruijters en Arie Duijndam

interseco