Bram van Egmond

Stem op het Oliebollentoernooi tijdens het Sportgala!


Vrijdag 27 januari vindt het jaarlijkse SportGala plaats in het Dorpshuis in Valkenburg. Tijdens dit evenement worden de winnaars van de Katwijkse sportprijzen bekendgemaakt: sportbelofte, sportman/sportvrouw en sportploeg van het jaar. De presentator is Jan van Halst.
Naast de sportprijzen worden er ook drie verenigingen beloond met aantrekkelijke geldprijzen (1x € 500 en 2x € 350) voor bijzondere initiatieven op het gebied van sport en bewegen. De vakjury kiest de winnaar; het  publiek stemt tijdens het gala live over de andere twee winnaars.
Sport, bewegen en vrijwilligerswerk bij een vereniging spelen een belangrijke rol in de Katwijkse samenleving. Bij sporten en verenigingswerk gaat het om binden, ontmoeten,  samenwerken en leren winnen en verliezen. Het SportGala is daarom een avond van en voor sporters, sportclubs, sportliefhebbers en sponsoren.
Rijnsburgse Boys heeft het OliebollenToernooi aangemeld als bijzonder initiatief. Om zeker te zijn dat we een prijs binnenhalen, kan jouw stem hard nodig zijn. Kom dus naar het SportGala!
Het SportGala begint om 20.30 uur (zaal open om 19.30uur) en is rond 22.30 uur afgelopen (tijd voor een drankje).
Kaarten voor dit evenement zijn te verkrijgen via de ticketservice en via de verkoopadressen: zwembad Aquamar, de Burgt in Rijnsburg en het Dorphuis in Valkenburg.
De kaarten kosten €10,  inclusief 2 consumptie bonnen voor de gezellige nazit!