karly

Stem NU op Rijnsburgse Boys!

Goed nieuws, want wij (Rijnsburgse Boys) zijn genomineerd voor Rabo Clubsupport. En nu willen we winnen ook! Om in november op het podium te staan mét een cheque voor onze vereniging hebben wij jullie hulp hard nodig!
Ben jij klant van Rabobank Leiden-Katwijk? Geef ons jouw stem!

Wat is onze wens?
Het Corona tijdperk (zoals je het nu wel mag noemen) is meedogenloos! Niet alleen voor mensen, maar ook voor sportverenigingen, lees kantines. En ook wij hebben daaronder te ‘lijden’. Inventief als wij zijn hebben wij nu bedacht dat een grote ‘partytent’ op het bierplein, plek zou bieden aan heel veel mensen meer. Het geeft de dubbele capaciteit van de kantine! En de tent kan uiteraard ook gebruikt gaan worden bij bijvoorbeeld o.a. het Uientoernooi, het Slaapfestijn en de Familiedagen! En daarom ondersteunt het bestuur dit initiatief. Maar zo’n grote (15 x 10 meter) tent kost erg veel geld en daarom hebben wij ons ingeschreven bij Rabobank Clubsupport! 
Hoe kun jij ons helpen?
Vanaf NU kunnen (particuliere) klanten en leden van de Rabobank hun stem(men) uitbrengen via de Rabo App of op Rabobank.nl/clubsupport. Stemmen kan tot en met 25 oktober. Dus: Doe dat op Rijnsburgse Boys alsjeblieft! (en vraag meteen al jouw bekenden hetzelfde te doen…….). Hopelijk verzamelen wij samen genoeg stemmen om onze wens in vervulling te laten gaan.
Wat is Rabobank Clubsupport?
Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen? Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club en geweldig voor de buurt.
Dus help ons en stem op Rijnsburgse Boys