Bram van Egmond

Stem nu op Rijnsburgse Boys bij Rabo Clubsupport

Wat is ons doel?

Voor jeugd is het plan om betere trainingsmaterialen aan te schaffen. Nu loopt iedereen met verschillende pionnen en hesjes in eigen (boodschappen-)tassen. Elke lichting een eigen sporttas met daarin een eigen kleur hesjes, verschillende kleuren pionnen en doppen. Ook willen we zogenaamde ladders en hekjes kopen alsook nieuwe kleding voor de allerjongsten. Die spelen onderlinge potjes en krijgen een shirtjes van de topclubs in Europa. Deze zijn echter sterk verouderd en niet meer compleet.

Hoe kun jij ons helpen?
Vanaf nu kunnen particuliere klanten en leden van de Rabobank (vanaf 12 jaar) hun stem(men) uitbrengen. Dit kan tot 27 september! Klanten ontvangen drie stemmen die zij kunnen verdelen over drie verschillende wensen. Leden ontvangen een extra stem en kunnen deze naar eigen wens inzetten. Stemmen kan tot en met 10 november. Dit kan via de Rabo App of via rabobank.nl/clubsupport. Hopelijk verzamelen wij samen genoeg stemmen om onze wensen in vervulling te laten gaan.

Wat is het Rabo ClubSupport?
Het ClubSupport van Rabobank Leiden-Katwijk steunt initiatieven in Leiden, Katwijk, Leiderdorp en Oegstgeest. Hiervoor verwachten zij geen tegenprestatie. Het fonds richt zich op initiatieven die een duurzame verbetering voor de samenleving realiseren. Denk bijvoorbeeld aan middelen voor gehandicapte sporters of het mogelijk maken van de plaatsing van zonnepanelen bij de club. Jaarlijks hebben verenigingen en stichtingen, die klant zijn van de bank, de gelegenheid een wens in te dienen. Een wens kan maximaal € 5.000,- kosten. Na nominatie door een jury is het aan de klanten en leden van de bank om hun (digitale) stem uit te brengen op de genomineerde wensen. Hoe meer stemmen, hoe groter de bijdrage aan de wens.

Dus stem vanaf nu op Rijnsburgse Boys!

Bij voorbaat dank voor uw stemmen, namens Rijnsburgse Boys