Henk Hogewoning

Start seizoen met nieuwe technische staf

Wanneer zaterdag over drie weken, op zaterdag 8 juli, de eerste training begint, staat er een geheel nieuwe technische staf voor de groep met hoofdtrainer Martijn Lagendijk en zijn assistenten Hein Leliveld en Jeffrey Jongeneelen. Ook nieuw in de staf bij de A-selectie zijn performancetrainer Thijs de Roy van Zuydewijn en keeperstrainer Tim Orlowski.

Met Martijn Lagendijk (hoofdtrainer bij Hillegom), Hein Leliveld (hoofdtrainer bij Kagia) en Jeffrey Jongeneelen (gestopt als voetballer) is de trainersstaf behoorlijk verjongd. Zij komen in de plaats van hoofdtrainer Henk Wisman en de assistenten Jan Blankespoor en Piet van Duijn die eind mei afscheid namen van Rijnsburgse Boys.

Performance- en keeperstrainer
Performancetrainer Thijs de Roy van Zuydewijn volgt Ronald Breinburg op, die gestopt is. Oud-eerste-elftalkeeper Tim Orlowski, die al sinds halverwege 2017 de jeugdkeepers trainde bij Rijnsburg, stapt over naar de A-selectie en traint de selectiekeepers in seizoen 2023-2024 samen met Hans Schot. Schot stopt in de zomer van 2024. Hij heeft er dan maar liefst 26 seizoenen opzitten als keeperstrainer bij Rijnsburgse Boys.

Overige staf
De rest van de staf is onveranderd gebleven. Van hen is fysiotherapeut Henk Jan den Haan het langstzittende staflid. Hij begint deze zomer aan zijn 29ste seizoen. Collega-therapeut Bas Heemskerk gaat aan zijn 8ste jaar beginnen. Verzorger Henk Bakker heeft er 14 seizoenen op zitten en begint in juli dus met seizoen nummer 15. Ook materiaalman Kees Koemans en teammanager Jaco Heemskerk zijn ouwe getrouwen, met respectievelijk hun 11e en 9e seizoen. Ook wedstrijdanalist Anton Wijsman gaat door. Hij begint aan zijn 5e seizoen in dienst van Rijnsburg.

Technische staf
Martijn Lagendijk, hoofdtrainer
Hein Leliveld, assistent-trainer
Jeffrey Jongeneelen, assistent-trainer
Thijs de Roy van Zuydewijn, performancetrainer
Hans Schot, keeperstrainer
Tim Orlowski, keeperstrainer

Medische staf en overige stafleden
Henk Jan den Haan, fysiotherapeut
Bas Heemskerk, fysiotherapeut
Henk Bakker, verzorger
Kees Koemans, materiaalman
Anton Wijsman, wedstrijdanalist
Jaco Heemskerk, teammanager