outhands

Stand van zaken selectie Rijnsburgse Boys 2007-2008

In het nieuwsbericht van 23 maart 2007  (http://www.rijnsburgseboys.nl/Content.php?id=1093) is gemeld dat er nog gesprekken zouden worden gevoerd met de selectiespelers Jordi Snijders en Nick Schnater. Inmiddels is bekend geworden dat doelman Jordi Snijders na 1 seizoen bij Rijnsburgse Boys gaat vertrekken. Snijders wil graag bij een andere vereniging eerste doelman worden. Het is nog niet bekend naar welke vereniging Snijders vertrekt. Wij wensen hem veel succes met zijn sportieve carrière.

  
Jordi Snijders                                 Nick Schnater 

Nick Schnater heeft aangegeven dat hij overweegt te stoppen met voetballen op het hoogste niveau.
Dit seizoen keerde Schnater terug in het geelzwarte shirt na een teleurstellend éénjarig verblijf bij Spakenburg. In de periode 2002-2005 was de middenvelder reeds eerder actief voor Rijnsburgse Boys.

Tot heden kon Schnater dit seizoen niet op een vaste basisplaats rekenen in de hoofdmacht van Rijnsburgse Boys. In totaal is Schnater 4 seizoenen actief voor Rijnsburgse Boys waarin hij 23 doelpunten maakte in competitieverband. De meeste van deze doelpunten maakte de middenvelder in zijn eerste periode bij Rijnsburgse Boys (totaal 22 doelpunten), dit seizoen scoorde hij 1 keer. Dat was op 16 september 2006 in de thuiswedstrijd tegen Kozakken Boys (4-1). Hoewel het seizoen nog niet is afgelopen willen we Nick bij deze hartelijk bedanken voor zijn inzet voor Rijnsburgse Boys.

Wat betreft de opengevallen plaatsen zijn er momenteel volop gesprekken aan de gang. Zodra we meer weten houden wij u uiteraard op de hoogte.