Bram van Egmond

Staf eerste elftal blijft grotendeels intact

De technische en medische staf voor 2016-2017 is rond. Trainer Pieter Mulders wordt volgend seizoen geassisteerd door assistent-trainer Dick Heemskerk, elftalleider Wim Brugmans, teammanager Jaco Heemskerk, keeperstrainer Hans Schot, fysiotherapeut Henk-Jan den Haan, verzorger Henk Bakker en materiaalman Kees Koemans.
Nieuw volgend seizoen is Gelmer Veen, die de wedstrijdanalyses van Arie de Haan overneemt. Arie de Haan en inspanningsfysioloog Paul Smelt stoppen bij Rijnsburg.

gelmerveen

Komst Gelmer Veen
Arie de Haan, 77 jaar inmiddels, stopt na elf jaar op eigen verzoek bij Rijnsburg. Op 13 januari heeft hij op de website uitgelegd waarom hij weggaat na elf mooie jaren. Het analyseren van de tegenstanders van Rijnsburgse Boys wordt volgend seizoen gedaan door Gelmer Veen. Hij is al zijn levenlang actief in de voetballerij, in het verleden onder andere als assistent-trainer bij Sparta Nijkerk en als analist voor Genemuiden. Gelmer Veen woont in Amersfoort en werkt als teamleider bedrijfsvoering bij Jantje Beton in Utrecht.

Paul Smelt

Vertrek Paul Smelt
Aan de werkzaamheden van inspanningsfysioloog Paul Smelt komt in mei, na vier seizoenen, een einde. Dit heeft te maken met het feit dat de werkzaamheden binnen de technische staf anders worden ingevuld.
“Ik vind het heel jammer dat Rijnsburg niet met mij door wil, want ik heb het verschrikkelijk naar mijn zin,” reageert Paul Smelt. “Ik had er ook niet op gerekend dat dit zou gebeuren. Helaas zit de voetbalwereld zo in elkaar. Omdat ik het pas sinds kort weet, heb ik nog geen andere voetbalclub. Ik verhuur me als hersteltrainer aan clubs, op dit moment aan KDO in De Kwakel en DSO in Zoetermeer. Dat hoeft niet op contractbasis te zijn, het kan ook voor een korte periode als ZZP’er. Wat mij betreft kan dat in de toekomst ook bij Rijnsburgse Boys, want dat is en blijft een prachtig mooie club.”