outhands

Sportspreekuur sportfysio in PMC Katwijk-Rijnsburg

Met ingang van 2 september 2013 start het Paramedisch Centrum Katwijk-Rijnsburg een sportspreekuur. Het sportspreekuur is bedoeld voor sporters die niet beschikken over de juiste medische begeleiding. Wij richten ons hierbij met name op acute blessures die ontstaan zijn tijdens het beoefenen van de sport.

Het is belangrijk voor de sporter dat er snel duidelijkheid komt over de aard en de ernst van de blessure. Door middel van het sportspreekuur willen wij de sporter de gelegenheid geven om zo snel mogelijk een afspraak te maken bij de sportfysio.pmc

Tijdens deze afspraak wordt een analyse gemaakt van de ernst van de blessure en advies gegeven over het te volgen traject. Zodat de sporter gelijk weet waar hij aan toe is en zo snel mogelijk weer 100% fit aan de sportactiviteit kan deelnemen.

Het sportspreekuur zal plaatsvinden op maandag van 17:00uur tot 19:00uur in het PMC Katwijk en Rijnsburg. Als je de maandag voor 16:00uur contact opneemt met een van de twee locaties wordt je dezelfde dag nog gezien. Het bezoek aan het sportspreekuur wordt gedeclareerd bij de zorgverzekering middels een screening, deze wordt voor personen onder de 18 jaar altijd 100% vergoed vanuit de basis verzekering en bij personen boven de 18 jaar is dit afhankelijk van het aanvullende pakket. Voor vragen hierover, neem gerust contact op met onze secretaresses.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met PMC Rijnsburg via 071-4031672 en met PMC Katwijk via 071-4074384

Wellicht tot ziens!