karly

Sportspreekuur komt weer terug

Vanaf aankomende maandag (3 september), terug van weggeweest: Sportspreekuur Rijnsburgse Boys.
Blessure?
Net zoals voorgaande jaren is PMC Katwijk-Rijnsburg de partner voor fysiotherapie van Rijnsburgse Boys. De fysiotherapeuten van PMC Katwijk-Rijnsburg zijn beschikbaar voor alle leden van Rijnsburgse Boys. Heb je een blessure? Loop er niet mee door, maar vraag om een deskundig advies aan de fysiotherapeut van PMC Katwijk-Rijnsburg. Des te sneller ben je weer in staat om te voetballen!
Inloopspreekuur op de club!
Op iedere maandag, van 18.00uur tot 18.45uur, zal er een sportspreekuur plaatsvinden. Bij de eerste deur rechts in de linker kleedkamer gang. Dirk-Jan van den Oever, fysiotherapeut van het Paramedisch Centrum Katwijk-Rijnsburg zal op de club aanwezig zijn.
Dit is een inloopspreekuur waarvoor geen afspraak gemaakt hoeft te worden en waar geen kosten aan verbonden zijn. Tijdens dit inloopspreekuur wordt niet behandeld, maar wordt een korte screening gemaakt om te kijken of er gespeeld of getraind mag worden met de blessure en of er eventueel verdere fysiotherapeutische behandeling noodzakelijk is.

Houdt er rekening mee dat eventuele vervolg behandelingen op de praktijk worden gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar volgens de daarvoor geldende regels. Informatie hierover kunt u krijgen bij onze balie via telefoonnummer: 071-4074384.
Zie ook de website www.pmckatwijk.nl onder het kopje ‘informatie’.