secretariaat

Sportspreekuur aangepast

Wegens de maatregelen van het coronavirus is het kleedkamergebouw van Rijnsburgse Boys gesloten. Het sportspreekuur is hierdoor komen te vervallen. In samenwerking met PMC Katwijk-Rijnsburg is er besloten om het sportspreekuur te verplaatsen naar de praktijk(Katwijkerweg 8). Wacht daar even bij de balie of neem plaats in de wachtkamer en Dirk-Jan van den Oever komt je ophalen.  LET OP: Het dragen van een mondmasker voor iedereen ouder dan 12 jaar is in het Paramedisch Centrum verplicht.
Inloopspreekuur op de praktijk!
Op iedere maandag, van 18.00uur tot 18.30uur, zal er een sportspreekuur plaatsvinden bij het PMC plaatsvinden. Dirk-Jan van den Oever, fysiotherapeut van het Paramedisch Centrum Katwijk-Rijnsburg, zal daar aanwezig zijn.
Dit is een inloopspreekuur waarvoor geen afspraak gemaakt hoeft te worden en waar geen kosten aan verbonden zijn. Tijdens dit inloopspreekuur wordt niet behandeld, maar wordt een korte screening gemaakt om te kijken of er gespeeld of getraind mag worden met de blessure en of er eventueel verdere fysiotherapeutische behandeling noodzakelijk is.
Uiteraard gelden ook hier de op dit moment geldende ‘Corona-regels’, die iedereen inmiddels geacht is te kennen: verkouden? hoesten? in contact geweest met Corona-patiënten? andere klachten? Blijft dan thuis!
Mochten er meerdere mensen aanwezig zijn: houd 1,5 meter afstand van elkaar!
Houdt er rekening mee dat eventuele vervolg behandelingen op de praktijk worden gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar, volgens de daarvoor geldende regels. Informatie hierover kunt u krijgen bij onze balie via telefoonnummer: 071-4074384.
Zie ook de website www.pmckatwijk.nl onder het kopje ‘informatie’.