outhands

Sponsorloop voor KiKa: vrijdag 27 september

Wij, als Rijnsburgse Boys, willen ook ons steentje bijdragen aan KiKa (Kinderen Kankervrij) en daarom organiseren wij op 27 september een sponsorloop.

Alle spelers/speelsters uit de E- en F-junioren van Rijnsburgse Boys kunnen hun steentje bijdragen! Door in de buurt waar je woont of bij familie en vrienden te vragen of zij je willen sponsoren als jij de route gelopen hebt.

Want wie wil er nu als jong kind ziek op bed liggen in een ziekenhuis en dus niet met je vriendjes of vriendinnetjes lekker buiten spelen of voetballen? Niemand toch? Daarom vragen wij jou je in te zetten voor dit goede doel!

Het is de bedoeling dat wij vrijdag 27 september de sponsorloop lopen. We worden met de bus naar de Noordduinen (Katwijk) gebracht en lopen vanaf de Noordduinen over het strand naar de Vuurtoren in Noordwijk. Daar worden we dan weer opgehaald door de bus en teruggebracht naar Rijnsburgse Boys. Als alle lopers en loopsters weer terug in de kantine zijn, wordt er een prijsuitreiking gedaan!

Kika1Er worden niet alleen prijzen uitgereikt aan kinderen die het meeste geld opgehaald hebben, maar ook aan kinderen die op een originele manier het geld bij elkaar gesprokkeld hebben (zoals bijv. door cakejes te bakken en te verkopen of andere leuke initiatieven). Heb je iets leuks gedaan/verzonnen? Vermeld dit dan op de speciale aanmeldformulieren.

Ook kijken we naar kinderen die heel veel regeltjes vol geschreven hebben maar een minder bedrag op hebben gehaald.

Zo maakt iedereen evenveel kans op een prijs. Er zijn diverse prijzen te winnen zoals bijv. Pupil van de week, een bal met handtekeningen van Rijnsburgse Boys 1, een sjaal, etc. etc.

Dus draag je steentje bij en haal zoveel mogelijk geld op

De bedoeling is dat we in 2 groepen vertrekken: de eerste groep zijn de F-teams (inclusief begeleiding van een trainer/leider/vader of moeder per team, maximaal 2 per team). Zij kunnen vanaf 17.15 uur hun geld inleveren en om 18.00 uur vertrekt de bus naar de Noordduinen.

Voor de E-teams geldt dat zij hun geld vanaf 18.00 uur in kunnen leveren en om
18.30 uur vertrekt de bus (inclusief begeleiding van een trainer/leider/vader of moeder, maximaal 2 per team) naar de Noordduinen. 

VRAAG JE LEIDER/TRAINER NAAR DE FORMULIEREN VOOR DE SPONSORLOOP

Uiteraard houden we iedereen op de website op de hoogte, mochten er veranderingen plaats vinden
 
Voor vragen/opmerkingen kan je mailen naar arieavanzuylen@hotmail.com