outhands

Sponsorloop jeugd Rijnsburgse Boys

Op vrijdagavond 12 mei 2006 wordt door de jeugd activiteitencommissie van Rijnsburgse Boys weer de tweejaarlijkse sponsorloop georganiseerd voor de jongste jeugdleden, in de leeftijd van 6 tot 10 jaar. Het doel van deze sponsorloop is om geld voor extra middelen voor de Rijnsburgse voetbaljeugd beschikbaar te krijgen. Dit jaar zijn er bijvoorbeeld 6 nieuwe trainingsdoelen aangeschaft en ook voor het komende seizoen zijn er weer diverse bestedingsplannen voor de jeugd.

De MP-, E- en F-junioren zullen de komende dagen langs de deuren gaan voor een kleine bijdrage. Zij krijgen de sponsorformulieren deze week thuisbezorgd. Vanwege de verkeersveiligheid wordt de sponsorloop over het strand van Katwijk naar Noordwijk gehouden. De kinderen worden met de bus naar Katwijk gebracht en uiteraard vanuit Noordwijk weer teruggebracht naar de kantine, waar hen chips en frisdrank staat te wachten.

Voorafgaand aan de loop moeten de formulieren en het opgehaalde geld in de kantine worden ingeleverd.

Er worden diverse prijzen beschikbaar gesteld, waaronder “pupil van de week” bij een thuiswedstrijd van het eerste elftal van Rijnsburgse Boys, voetbalkaartjes voor de oefenwedstrijd Kameroen – Nederland in de Kuip en het team dat gezamenlijk het meeste geld ophaalt, krijgt een geweldige verrassingsprijs !

Het schema:

Teams:

Aanwezig:

Vertrek:

Terugkomst:

F4 t/m F10

18.00 uur

18.30 uur

20.15 uur

F1 t/m F3

E8 & E9

MP1 & MP2

18.30 uur

19.00 uur

20.45 uur

E1 tm E7

19.00 uur

19.30 uur

21.15 uur

Uiteraard zijn de leiders van de teams welkom om met hun spelertjes mee te lopen !