outhands

Spelersgroep bedankt Rijnsburgse Boys

Uit naam van de gehele spelersgroep van Rijnsburgse Boys, ontving het webteam vanmorgen een dankwoord van de aanvoerder van Rijnsburgse Boys 1 Dennis Groot:

“Namens de spelersgroep, de medische staf, de technische staf en de overige begeleidingsleden willen wij iedereen bedanken voor de ongelofelijke steun en support die we hebben gehad tijdens en na de wedstrijd tegen WKE. De gehele wedstrijd bleven jullie doorgaan en dat gaf ons als spelersgroep ongelooflijk veel steun. Ook na de wedstrijd bleven julie ons toe zingen. TOP!

Toen we vervolgens bij Rijnsburg aankwamen, met een fikse kater, stond ons het allermooiste onthaal te wachten; door zoveel supporters te worden onthaald in zo’n schitterende ambiance met vuurwerk en fakkels! Overdonderd waren we met z’n allen en vooral sprakeloos, een heerlijk kippevel moment wat ons ook weer hielp in het verwerken van de nederlaag. Als je zo wordt onthaald, door zoveel mensen dan weten wij waar we het allemaal voor hebben gedaan en waarom we met z’n allen voor Rijnsburgse Boys spelen!”

SUPPORTERS, BEDANKT VOOR ALLES EN MET JULLIE STEUN GAAN WE OOK VOLGEND SEIZOEN WEER VOOR DE PRIJZEN

bedankt, namens de spelersgroep, Dennis Groot