Henk Hogewoning

Spelers Rijnsburgse Boys kopen boekje voor goede doel

Rijnsburgse Boys-supporter Loes Spruijt-van der Meer schreef het kinderboekje ‘Spook krijgt visite’. In dit boekje krijgt een poes genaamd Spook visite van zijn oude buurmeisje. Het boekje is bedoeld als voorleesboekje voor het slapen gaan, maar ook kinderen die zelf net kunnen lezen, beleven er plezier aan. De opbrengst van de boekjes gaat naar goede doelen die zich inzetten voor mens en dier. 

Goede doelen
Een van die goede doelen is de stichting Avavieren. De stichting Avavieren (Actief VAkantie VIEREN) maakt vakantie vieren met een handicap of een dagje uit met een beperking voor iedereen mogelijk. Kinderen en volwassenen met een beperking hebben de ruimte en voorzieningen om te genieten van een fijne dag uit of een heerlijke strandvakantie aan de kust.

Trainingsavond
Jeroen Spruijt bracht op een trainingsavond een aantal boekjes mee en verkocht ze aan spelers en stafleden. Aanvoerder Bram Ros was een van de eerste spelers van Rijnsburgse Boys die het boekje ‘Spook krijgt visite’ kocht. Bram: “Toen Jeroen mij het boekje liet zien, was ik eigenlijk direct enthousiast. Het is een leuk boekje en dat de opbrengst ook nog eens naar het goede doel gaat, is natuurlijk helemaal geweldig. Ik kan dit boekje dan ook van harte aanbevelen.”

Verkoop
Het boekje ‘Spook krijgt visite’ is zaterdag 4 februari tussen 13.00 uur en 14.45 uur te koop in de kantine van Rijnsburgse Boys. Dan speelt geel-zwart om 15.00 uur een thuiswedstrijd tegen koploper AFC uit Amsterdam. Na de wedstrijd wordt het boekje ook verkocht in het sponsorhome.

Voor meer informatie, kijk op www.looz.nl. Via deze site is het boekje ook te bestellen. Namens de goede doelen… Bedankt!