Bram van Egmond

Spelers en staf: wie blijven en wie gaan weg?

Tijdens het trainingskamp in Madrid is met meerdere spelers en stafleden gesproken over verlenging van hun contract. De uitkomst: van vijf spelers is de optie in hun contract gelicht en de verbintenis met een jaar verlengd. Diverse andere spelers vertrekken. De technische en medische staf blijft ongewijzigd.

Blijvers en vertrekkers
De spelers die ook volgend seizoen actief zijn op Middelmors zijn: Bert Koomen, Anthony van Dongen en de keepers Bradly van der Meer, Stijn Driebergen en Alessandro Kwant. Per 30 juni stopt de verbintenis van Edo Knol, Gino Demon, Nick Zeijlmans, Jeroen Meefout, Maarten Reyneveld en Jaïro Schet. Floris Hazenberg stopt per direct vanwege blessureleed.
Van doelman Richard van Nieuwkoop was al bekend dat hij aan het einde van het seizoen een punt zet achter zijn carrière. Joël Tillema kondigde in december zijn vertrek aan. Hij speelt volgend seizoen bij AFC.
Nieuwe spelers
Tot nu toe zijn voor het nieuwe seizoen vijf nieuwe spelers vastgelegd. Dat zijn: middenvelder Ian van Otterlo (Ter Leede), middenvelder Bram de Bruin (Barendrecht), aanvaller Jan Willem Tesselaar (Katwijk), verdediger Rob Zandbergen (VVSB) en doelman Wesley Zonneveld (Scheveningen). In het najaar werd ook bekend dat de contracten van linksback Jordy Strooker en spits Dani van der Moot zijn verlengd.
Technische en medische staf
Ook met de technische en medische staf zijn gesprekken gevoerd tijdens het trainingskamp. De uitkomst daarvan is dat iedereen blijft, met uitzondering van data-analist en hersteltrainer Maurice Ravensbergen, die in december al aankondigde aan het einde van het seizoen te vertrekken.
De technische staf bestaat volgend seizoen dus uit de volgende leden: de assistent-trainers Jan Blankespoor en Piet van Duijn, keeperstrainer Hans Schot, teammanager Jaco Heemskerk en materiaalman Kees Koemans. Ook de medische staf blijft ongewijzigd met Henk-Jan den Haan (hoofd medische staf/fysiotherapeut), fysiotherapeut Bas Heemskerk en verzorger Henk Bakker.
Hoofdtrainer Henk Wisman tenslotte heeft een tweejarig contract en is dus ook volgend seizoen werkzaam bij Rijnsburgse Boys.