outhands

Spelers blijven, spelers gaan

De laatst bekende mutaties van spelers willen wij u uiteraard niet onthouden:

  Martijn Gootjes (foto 1 links) heeft aangegeven nog een jaar bij ‘zijn’ Rijnsburgse Boys te blijven. Bezig aan zijn 5e seizoen bij Rijnsburgse Boys, staat hij op dit moment 4e in de ranglijst met topscorers aller tijden! 66x vond hij inmiddels het net en als hij dit, of het komende, seizoen nog 2x scoort, dan staat hij 2e! Of hij de 1e plaats zal halen is nog maar de vraag, want 102 doelpunten is best veel. Maar blij zijn we zeker met zijn ‘ja-woord’ aan de Uien

Martijn Zwaan (foto 1 rechts) blijft ook nog minimaal 1 jaar bij de Boys. De 27-jarige Rijnsburger komt uit de eigen jeugopleiding en staat zijn hele leven al onder de lat. Blij zijn we met zijn toezegging ook het komende seizoen van zijn keeperskwaliteiten gebruik te kunnen maken!

Richard van Nieuwkoop (foto 2 links) blijft óók nog minstens 1 jaar ‘een Ui’ en ook daar zijn wij heel erg blij mee. Veel blessureleed in het afgelopen seizoen zorgde ervoor dat hij te weinig van zijn keeperskunsten kon vertonen.   Maar we zijn ervan overtuigd dat hij dat het komende seizoen wel kan laten zien!

Thijs Haselhoff (geen foto) zal ook het komende seizoen de geel-zwarte clubkleuren weer dragen! Dat heeft hij aangegeven aan de technische commissie en daar zijn wij uiteraard heel blij mee. De rappe vleugelaanvaller hopen we het komende seizoen veel op het 1e veld te zien schitteren!

Op 16 maart konden wij u verheugd melden dat Menno van Roosmalen (foto 2 rechts) nog een seizoen bij Rijnsburgse Boys blijft. Helaas heeft Menno alsnog besloten om helemaal te stoppen met voetballen. Hij wil meer tijd voor zichzelf en de verplichting om elke zaterdag aanwezig te zijn, kan hij niet meer opbrengen.

Ook Dave Rijkaard (foto 3 links) heeft aangegeven dat hij het komende seizoen niet meer bij Rijnsburgse Boys wil blijven. Als reden van zijn vertrek geeft hij aan dat hij te weinig speeltijd krijgt. Die keuze moeten we respecteren

  Bartjan Onderwaater (foto 3 rechts), elftalbegeleider van Rijnsburgse Boys 1, heeft aangegeven te weinig tijd te hebben om zijn werkzaamheden voor de Boys naar behoren te kunnen uitvoeren. Dus ook van hem moeten we afscheid nemen aan het einde van het lopende seizoen. Met pijn in zijn hart heeft hij dit moeten besluiten, want Bartjan mogen we inmiddels wel rekenen tot een echte Ui!

De elftalleiders van Rijnsburgse Boys 2, te weten Huig Vlieland, Arjan Bakkenes en Marcel van Beelen, hebben allen aangegeven ook het komende seizoen deze functie te willen vervullen. Ook hen zijn wij daar zeer dankbaar voor

Langs deze weg willen we alle genoemden heel hartelijk danken voor hun inzet voor de Boys in de afgelopen seizoenen en wensen hen nog meer succes in de komende seizoenen. Waar zij dan ook mogen spelen!