Jaco Hogewoning

Spelbegeleiders/Scheidsrechters gezocht voor Uientoernooi

Op maandag 1 april, 2e paasdag, staat weer het jaarlijkse Uientoernooi gepland. Die dag zullen er meer dan 140 teams in actie komen waarvan 75 in de ochtend en 65 in de middag. In de ochtend zullen de O7/O8/O9 teams hun 6×6 wedstrijden gaan spelen. In de middag zijn de O10/O11/O12 teams aan de beurt om hun 6×6 of 8×8 wedstrijden te spelen.

Voor alle 6×6 wedstijden zijn we op zoek naar spelbegeleiders. Deze nemen de bal mee naar de westrijd en zorgen dat de uitslag doorgegeven wordt in het secretariaat. Voor alle 8×8 wedstrijden zoeken we enthousiaste jongens/meisjes die deze wedstrijden willen fluiten. Het is geen probleem als je nog geen ervaring hebt met fluiten. Voorafgaand aan de wedstrijden krijg je een korte uitleg over de belangrijkste regels.

Heb je tijd en zin om op maandag 1 april te komen helpen, geef je dan zo snel mogelijk op. Het ochtend gedeelte is van ongeveer 8:30 tot 12:00. Het middag gedeelte is van ongeveer 13:00 tot 16:15. Als je alleen in de ochtend of alleen in de middag kan, is dat ook prima. Als je graag in de poule van je broertje, zusje, neefje, nichtje enz. wil fluiten, geef dit dan even door. Uiteraard ook als je dit juist niet wilt. Als je graag samen met een vriendje/vriendinnetje wil fluiten in dezelfde poule kan je dit uiteraard ook doorgeven.

Opgeven kan door een mail te sturen naar uientoernooi@rijnsburgseboys.nl.
Hier kan je ook terecht voor vragen/opmerkingen over dit verhaal.
Geef je snel op als je mee wil helpen om alle kinderen een leuke dag te bezorgen.