outhands

Spektakel bij voorzittersshow RTV Katwijk Sport

RTV Katwijk Sport staat al jaren symbool voor kwaliteit, betrouwbaarheid en actualiteit. Door de jaren heen heeft het programma al diverse topsporters en topbestuurders aan tafel gehad. Vrijdagavond 2 december om 19:00 uur is het de beurt aan Eric Gudde, algemeen directeur van eredivisionist Feyenoord. In de jaarlijkse voorzittersshow praat Gudde met de clubvoorzitters Cees Driebergen, Huug van Duijn en Wim Guijt over het voetbaljaar 2011. Om de spanning aan de voetbaltafel te verhogen mengen ook twee redacteuren van het bekende Voetbal International zich in de discussie. Kortom, twee uur vuurwerk op de radio. Een uitzending die de voetballiefhebber niet mag missen!

 Praten over voetbal. Ook in de voetbalgekke gemeente Katwijk kunnen we er geen genoeg van krijgen. Het populaire RTV Katwijk Sport trekt nog één keer alle registers open met de twee uur durende voorzittersshow. De zesde editie belooft spannender dan ooit te worden. Hoewel het bijna Sinterklaas is, is de sportredactie van RTV Katwijk niet van plan cadeautjes uit te delen. Pas als alle gebeurtenissen uit het voetbaljaar 2011 de revue zijn gepasseerd wordt de druk van de ketel gehaald. Gaat u er maar eens goed voor zitten. Rijnsburgse Boys worstelde met de vraag of eventuele promotie naar de Jupiler League wel zo verstandig is. Katwijk verraste vriend en vijand met aantrekkelijk voetbal en menigeen is nieuwsgierig naar het geheim van dit succes. Quick Boys stond met één been in de Topklasse en zag plotsklaps trainer Wilfred van Leeuwen naar ADO Den Haag vertrekken. En Feyenoord beleefde een roerige periode met financiële malaise, matige prestaties, een morrende achterban en het vertrek van hoofdtrainer Mario Been. Hoe houd je als voetbalorganisatie en als bestuurder het hoofd boven water in een wereld waarin opportunisme regeert? Hoe zorg je voor rust in de organisatie en hoe creëer je een stabiele relatie met de diverse stakeholders? Alles valt of staat met leiderschap. Een actueel thema dat als rode draad door deze speciale radio-uitzending zal lopen.

Vrijdagavond 2 december draaien we nog een keer de film terug. Het presentatieduo Jaap Kloos en Jan den Hollander praat met de drie clubvoorzitters, Eric Gudde en de twee VI-redacteuren Freek Jansen en Marco Timmer over de meest memorabele herinneringen, beslissingen en persoonlijke hoogte- en dieptepunten. Meeluisteren? U stemt af op FM 106.8 (ether) of via 88.1 (kabel). Ook is het mogelijk de uitzending gedeeltelijk via het TV-kanaal (Ziggo digitaal kanaal 41) van RTV Katwijk. Ook kunt u via de website http://sport.rtvkatwijk.nl (kies op de homepage links onderaan voor Live Radio) de uitzending meemaken.