Mariska Hogewoning

“Slaap”festijn 2022 was weer een groot succes! (+ foto’s)

Op vrijdag 17 juni waren er 80 enthousiaste 012 en 013 leden aanwezig. Een enthousiaste groep leiding stond om 16:15 paraat om de deelnemers welkom te heten.

Na het “Rijnsburgse Boys leeuwenspel” op een warm veld 4, gingen we snel naar binnen voor een drinkpauze en was er een Petje op Petje af quiz. De 2 winnaars konden met hun gewonnen beker aan tafel, want er was patat en snack. Met een goed gevulde buik waren de jongens en meiden klaar voor het nieuwe spelonderdeel. Vanwege de afwezigheid van RBB 1 hebben we een noodoproep gestuurd naar onze nieuwe techniekschool Allfootball. Ze hebben een geweldig programma in elkaar gezet en was er een partijspel als afsluiting van de kinderen tegen de leiding! Na weer een “pitstop” met een verfrissend ijsje en drinken konden de kinderen weer lekker aan de slag onder begeleiding met een spellencircuit.

Donker werd het niet snel, dus na een lange pauze was het dan eindelijk tijd voor een geweldige spooktocht. Kent u de allereerste vrijwilliger van Rijnsburgse boys Henk Hendriks? Nieuwsgierig naar deze man en wat hij betekent heeft voor de club? Vraag het aan de kinderen van de 012/013.

Na de spooktocht werden de hongerige buikjes weer gevuld met chips en snacks en gingen de kinderen Lasergamen in het kleedkamergebouw! Deze geweldige guns kun je huren bij oud slaapfestijndeelnemer Corné via www.lasergameverhuurbollenstreek.nl Zeker een aanrader!

Om 03:00 was het toch echt tijd om de lichten in de slaapzaal te doven, wat overigens niet door iedere deelnemer werd gewaardeerd. Om 10 voor 7 was het eindelijk rustig. Op 5 kinderen na waren ze dan toch in slaap gevallen!

Maar helaas rond half 8 moeten we toch weer door met het programma wat bestaat uit ontbijten en de zaal opruimen. Nadat de leiding eindelijk los mag met de potten, pannen, deksels en de megafoon, hebben (sommige) kinderen gegeten en ruimen we met zijn allen de zaal op. Veel fut zat er niet meer in en daarom gingen de eerste deelnemers rond 08:30 op pad om thuis verder te slapen of te starten met slapen.

De commissieleden van het Slaapfestijn willen iedereen bedanken die het slaapfestijn 2022 tot een succes heeft gemaakt.

Wij bedanken:

Alle leiding, Ryan en Carla van de kantine, Aad van Nieuwkoop, alle “spoken”, alle ouders die ons hebben geholpen in de kantine.

Heeft uw kind nog niet genoeg gekregen van de leuke spellen van de techniekschool. AllFootball organiseert deze zomer van 11 t/m 14 juli de AllFootball Zomer 4-Daagse voor kinderen die tijdens die vakantie ook lekker door willen blijven voetballen. Check onderstaande website.

www.allfootball.nl

Interesse om te helpen bij het Slaapfestijn 2023. Mail naar slaapfestijn@rijnsburgse boys.nl