karly

Slaapfestijn 2016: weer een succes

Vrijdagmiddag 20 mei was het dan eindelijk zover: het Slaapfestijn voor E- en D-jeugd!
Er is zeer lang naar uitgekeken door de deelnemers/-sters en de organisatie heeft enorm veel werk verricht. Dus een bijzonder woord van dank aan hen. Wij zijn jullie weer enorm dankbaar en hopen in 2017 weer op jullie te kunnen rekenen.
2 nieuwe leden hebben wij in de commissie mogen verwelkomen en bedanken hen bij deze voor hun inzet. Corina van Tilburg en Margot de Winter. Ook hopen wij dat jullie er komend jaar weer bij zijn.
Uiteraard is zo’n spektakel als deze niet mogelijk zonder sponsoren. En daarom bedanken wij Ravensbergen Bloemen, Snackbar Ouwersloot, 1ste keus.nl, Peter van Tilburg Orchideëen, Brugmans Installatietechniek, Rijnsburgse Boys 1, Karly Kitchen, Ben Borst Men Fashion, Santos Quality Flowers, Bert Heemskerk, Dirk Kromhout, Jan van Egmond Blumengrosshandel, Walters Hoveniers, Marcel van der Meij, Vrienden van Rijnsburgse Boys, Zeevishandel Mercuur, Jason Walters Bloemenexport, Den Haan Tuinartikelen, Fanshop Rijnsburgse Boys en Albert Heijn Rijnsburg voor hun bijdrage(n).
Een dankwoord aan de dames en heren die de spooktocht bedacht en opgebouwd hebben en ook een aantal ‘stille sponsoren‘ zijn we zeer dankbaar.
Tevens bedanken wij bij deze de stewards, fotografen, Piet Heemskerk, Come4Sports, alle tentenbouwers, Aad van Nieuwkoop, alle spelopbouwers, 1ste elftal spelers, alle “spoken”, alle leiders die de kinderen onder hun hoede hadden en uiteraard ALLE AANWEZIGE KINDEREN. Wij kunnen verzinnen en uitvoeren wat we willen, maar zonder jullie komt er niets van terecht!
We hopen een ieder komend seizoen weer te mogen zien