outhands

Sinterklaasfeest 2009

Terwijl de meeste mensen nog heerlijk in hun warme bedje lagen, was het in de sporthal van Rijnsburgse Boys al één groot feest. Helemaal niet gek natuurlijk want niemand minder dan Sinterklaas zou deze morgen zijn jaarlijkse bezoek brengen aan onze mooie vereniging en dat wil je gewoon niet missen! Alle F-junioren en de mini’s waren aanwezig. Ik wil niet overdrijven maar volgens mij waren er wel een miljoen kinderen of zoiets… denk ik. 

Hoe dan ook, het was een groot feest toen de grote kindervriend binnenkwam en de nodige pepernoten door de sporthal vlogen. De organisatie had geen halve maatregelen genomen, alle teams mochten één voor één bij de Sint komen om een heerlijke chocoladeletter in ontvangst te nemen. Tussendoor werden ook nog eens een paar prachtige dans-optredens gegeven op muziek van K3. De dames lieten zich niet van de wijs brengen door een paar ondeugende Pieten die de dansjes opvallend goed mee konden dansen.   

Toen alle teams bij de Sint waren geweest was het tijd om afscheid te nemen. De goedheiligman bedankte alle kinderen voor de geweldige ontvangst en beloofde op pakjesavond een paar flinke wekkers kado te doen aan de leiders en trainers die het volgens de Sint een beetje lieten afweten.

Organisatie bedankt! En Sinterklaas tot volgend jaar!!

Alle foto’s kan je hier bekijken.