karly

Sint en zijn Pieten bedanken supporters

Namens Sinterklaas en zijn Pieten willen we jullie bedanken voor de gezelligheid en steun aan de Uien!!
De busreis naar Tiel mag weer genoteerd worden als 1 GROOT succes! Waarbij jullie (59personen totaal) de complimenten verdienen voor dat grote succes! We weten zeker dat jullie steun bijdraagt aan het succes van de Uien en als we zo daar gaan dat het nog een mooi en lang seizoen mag worden!
Daarbij kijken we natuurlijk direct weer vooruit, want met nog twee wedstrijden voor de winterstop moeten onze Boys nog flink aan de bak! Eerst aankomende zaterdag FC Lisse thuis en vervolgens met de HKR-bus weer de drie punten ophalen in Groesbeek!
We zouden het leuk, gezellig en tof vinden als jullie daarbij weer aanwezig zijn! Want voor 7,50 euro een top middag/avond hebben is geen geld! Dus schroom niet en geef je snel weer op, want de inschrijvingen lopen al hard! Inschrijven kan zoals altijd via HKR-rijnsburg@hotmail.com en wees op tijd. 
De verwachting is dat we rond 15:00 vertrekken vanuit Rijnsburg! Helaas zitten wij weer in Spanje die periode! Dus jullie moeten het zonder ons doen, maar wij weten zeker dat het goed komt!
Geef je snel op en zegt het voort: Hoe meer zielen, hoe meer vreugd
Groetjes Sint & zijn Pieten…