outhands

Sfeerteam roept supporters op!

Beste supporters van Rijnsburgse Boys,

 We weten allemaal wat er afgelopen zaterdag is gebeurd in Spakenburg en velen hebben hun mening gespuid op onze mooie website. Als je al deze berichten leest heb je het gevoel dat we in een PSV-situatie terecht gekomen zijn. Na het lezen van al dat negatieve, ben je bang dat onze jongens er niets meer van kunnen. Gelukkig is dit natuurlijk niet zo. Het was voor onze mannen ook een flinke tegenslag, maar niet meer dan dat. Onze trots heeft dit seizoen ook veel moois laten zien en daar hebben we natuurlijk allemaal van genoten.

Het was prachtig om te zien hoeveel Rijnsburgers er afgelopen zaterdag naar Spakenburg waren afgereisd om ons eerste te ondersteunen. De wedstrijd liep anders als wij graag gehoopt hadden om verschillende redenen, maar een ding hebben we als supporters misschien wel nagelaten…. op het moment dat de ploeg het zwaar had vergaten we de jongens te ondersteunen. We hebben de afgelopen jaren wedstrijden gespeeld waarbij de ploeg het moeilijk had en wij als supporters ons lieten horen en waardoor wedstrijden kantelden. Er zijn tegenstanders die echt niet blij worden als de Rijnsburgse “uien” zich massaal laten horen. Ook de spelers die in het veld staan geven regelmatig aan dat dit echt een ondersteuning is om over dode punten heen te komen. Dit hebben we afgelopen zaterdag misschien wel nagelaten.

Ik roep dan ook alle supporters van onze mooie club op om zaterdag en de wedstrijden die nog volgen de mannen volop te steunen met een hoop positief geluid. De jongens hebben er echt iets aan om mooie resultaten te behalen. Laten we zaterdag vanaf de warming-up achter onze jongens gaan staan en met z’n allen (het eerste en de supporters) het kampioenschap binnen gaan halen.

Dick Blom,
Sfeerteam RBB