karly

Seniorenhome opent zaterdag

Op de najaarsvergadering van 2019 werd er bij de rondvraag gevraagd of het bestuur wilde nadenken, over een ruimte voor onze oudere leden. Zo gezegd, zo gedaan en er werd besloten om het jeugdhonk, wat in 2 jaar nauwelijks gebruikt en vooral gesloopt is, om te bouwen tot Seniorenhome.
In oktober werden de eerste tekeningen gepresenteerd en op 1 voorwaarde mochten we beginnen van het bestuur: dat we, met de ouderen zelf, een deel van de kosten zouden opbrengen. Net zoals het jeugdhonk destijds voor een deel zelf is betaald, door de jeugdleden.
En toen kwam daar opeens het Rabobank Wensenfonds op het toneel. Ingeschreven, keurig ons maatschappelijk doel uitgelegd en we werden genomineerd. Toen nog even stemmen verzamelen en in november mochten we, van de Rabobank, een cheque van € 5.000,= in ontvangst nemen. Waarvoor langs deze weg nogmaals hartelijk dank! En die cheque is zeer goed besteed…….
En het is klaar! Het Seniorenhome gaat officieel geopend worden. Zaterdag 7 maart om 13.00uur zijn alle 60-jarige leden van Rijnsburgse Boys per e-mail uitgenodigd. En voor diegenen die niet vaak mail lezen: bij deze wordt u vriendelijk verzocht om 13.00uur in de kantine te zijn! Wij weten zeker dat u het schitterend gaat vinden en u raakt gegarandeerd niet uitgekeken!
Tot zaterdag 7 maart om 13.00uur