outhands

Selectietrainers jeugd RBB seizoen 2009/2010 (bijna) rond

Met nog een half seizoen voor de boeg is de technische commissie er (bijna) in geslaagd om de selectietrainers voor het nieuwe seizoen vast te leggen.

Ronald van der Zalm heeft aangegeven dat hij na twee seizoenen RBB A1 de vereniging gaat verlaten om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij een seniorenelftal. We gaan er vanuit dat zijn jongens Ronald een passend afscheid zullen geven in de vorm van een goede eindklassering in de 2e divisie.

In het nieuwe seizoen zal Stuart Bergen, de huidige trainer van de B1, de A1 onder zijn hoede nemen. Het zal het 2e seizoen voor Stuart worden bij Rijnsburgse Boys en hij is dan ook goed op de hoogte van de kwaliteiten van de spelers die volgend seizoen het vlaggenschip van de jeugdafdeling mogen vertegenwoordigen. Stuart zal daarbij geassisteerd worden door Patrick Lagendijk.

Voor de B1 hebben we een nieuwe trainer aangesteld. Eric Zethof komt onze gelederen versterken. Eric is ongehuwd en woonachtig in Alphen aan den Rijn. Hij is in het bezit van het TC-II diploma en heeft veel trainerservaring. Eric heeft als trainer met sv Hoofddorp B1  in de 3e divisie gespeeld en ook met ARC B1 in diezelfde klasse. Daarnaast is hij ook nog hoofdtrainer geweest van diverse verenigingen in de 2e en 3e klasse van het seniorenvoetbal. We hebben met Eric dan ook een trainer binnen gehaald die er voor zal gaan om ook onze B1 naar een hoger plan te tillen. Johan de Kroon zal hem het komende seizoen daarmee assisteren.

Leo Zandwijken zal zich ook het komend seizoen weer ontfermen over de A2. De A2 heeft titelaspiraties en wellicht kunnen ze volgend seizoen in een hogere klasse aan de bak.

Voor de B2 zijn we nog druk bezig om een enthousiaste trainer te vinden.

De C1 blijft ook volgend seizoen toevertrouwd aan Leon van Delft. Het gaat er de komende maanden om spannen of de huidige C1 in staat is om de stap naar de hoofdklasse te maken. Het zal voor RBB mooi zijn om daar weer onze kunsten te gaan vertonen. Ook voor Leon is dat natuurlijk een mooie uitdaging.

Voor de C2 hebben we Piet van Delft bereid gevonden om er zeker nog een jaar aan vast te plakken.

De D1 zal ook in het nieuwe seizoen onder leiding van Jaco Hogewoning en Mario Heemskerk gaan spelen en voor de D2 heeft Aad van Duijn bijgetekend.

Met de trainers van de E- en F-pupillen en de meisjes zullen de komende weken definitieve knopen gehakt worden. We houden u op de hoogte.

Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat er onder u nog mensen zijn die ook ambitie hebben om een jeugdelftal te gaan trainen. Dat kan natuurlijk altijd. Schroom niet en meld je aan dit kan bij Gerard Stroes of één van de coördinatoren. Op de site vind je hun telefoonnummers.