outhands

Selectiegroep 2008/2009 #8

Afgelopen week is bekend geworden dat Jaap Jan Zandbergen volgend seizoen de kleuren van Rijnsburgse Boys zal blijven verdedigen. We zijn verheugd dat Jaap Jan deze beslissing heeft genomen. De blonde verdediger is dit seizoen al lange tijd uitgeschakeld wegens een blessure. Zijn laatste wedstrijd in het eerste elftal dateert van 6 oktober 2007 (Ter Leede – Rijnsburgse Boys). We hopen dat Jaap Jan weer gauw fit is en zijn rentree gaat maken.

Nieuw in de selectie is Rodney Cairo. De aanvaller is afkomstig van eerstedivisionist HFC Haarlem. Rodney kwam in het verleden uit voor FC Utrecht, Cambuur Leeuwarden, Emmen en Top Oss. We zijn erg blij deze nieuwe aanwinst te presenteren. Zoals u van ons gewend bent kunt u binnenkort een kort kennismakingsinterview met Rodney verwachten op deze site.

Ook is bekend geworden dat doelman Michel van Kasteren volgend seizoen terugkeert naar Quick (Den Haag). We bedanken Michel voor zijn inzet voor Rijnsburgse Boys en wensen hem veel succes toe in zijn loopbaan. De plaats van Michel in de selectie wordt overgenomen door Kevin Wassenaar. De jonge doelman speelt momenteel in de A1 van profclub HFC Haarlem. Op termijn kunt u ook met Kevin een kennismakingsinterview verwachten op deze site.

       
Jaap Jan Zandbergen               Michel van Kasteren                    Rodney Cairo                     Kevin Wassenaar