outhands

Selectie Rijnsburgse Boys blijft in vorm bij Multisport

 Met de winterstop voor de deur is de selectie van Rijnsburgse Boys voor het eerst in haar bestaan de fitnesszaal ingedoken om tijdens de stops in het voetbalseizoen de spelers  toch zoveel mogelijk in vorm te houden.

Zowel tijdens de winter als ook tijdens de zomerstop is bij Multisport voor de selectie de mogelijkheid gecreëerd om d.m.v. het volgen van een sportspecifiek fitnessschema zich onder deskundige begeleiding in vorm te houden zowel op het gebied van cardio ( hart/longvolume) als ook op het gebied van doel gerichte krachttraining.

Het speciaal voor de voetballers van Rijnsburgse Boys geschreven cardio en krachtschema welke in overleg met de staff van Rijnsburgse Boys tot stand is gekomen, moet ervoor gaan zorgen dat de Boys geen kracht en conditie inleveren tijdens de zomer en winter stops. Om zodoende  bij aanvang van het seizoen fit en conditioneel goed in het veld te staan.

 Daarnaast door de specifieke krachttraining is het mogelijk om zowel de duur als de explosieve kracht van de spelers te optimaliseren.
Alle deelnemende spelers zullen aan begin van de stops als ook aan het einde, dus voor aanvang van het voetbalseizoen getest worden, zodat er een objectief beeld ontstaat van ieders individueel bereikte progressie op zowel conditioneel als kracht gebied.

Deze vorm van samenwerking tussen Rijnsburgse Boys en Multisport is voor beide partijen een uitdaging en een perfecte pilot om naar de toekomst toe te kijken welke meerwaarde deze vorm van training heeft m.b.t. het overbruggen van de stops tijdens het voetbalseizoen.
Multisport is blij en trots om op deze wijze een extra bijdrage te leveren aan de club, en rekent op een positief resultaat.