outhands

Seizoenkaart 2011 – 2012

 Een spannende competitie ligt weer voor ons en dus heeft Rijnsburgse Boys ook dit nieuwe seizoen de mogelijkheid geschapen om seizoenkaarten te kunnen kopen. Alle 15 competitie wedstrijden + vriendschappelijke wedstrijden.

Voor de prijs van
€ 100 voor een overdekte zitplaats en
€ 80  voor een staanplaats

Kinderen en 65+    
€ 70 voor een overdekte zitplaats en
€ 60 voor een staanplaats

U kunt het bedrag overmaken naar Rabo 35.68.24.241 onder vermelding van naam + seizoenkaart 2011-2012. Voor seizoenkaarten geen automatische incasso. Vervolgens levert u een pasfoto in met uw naam en adres op het secretariaat. Per post kan natuurlijk ook: Postbus 127, 2230 AC Rijnsburg. U kunt daarvoor dit formulier gebruiken. Contante betaling aan het secretariaat is ook mogelijk. Het secretariaat is elke zaterdag geopend. Als u tijdig uw pasfoto inlevert en betaalt dan heeft u de seizoenskaart de laatste week van augustus in huis voor de eerste thuiswedstrijd.

Degene, die vorig jaar al een foto, etc. hebben ingeleverd, hoeven alleen maar het desbetreffende bedrag, onder vermelding seizoenkaart 2011-2012 over te maken.

Om onduidelijkheid te voorkomen:
SPELENDE en NIET SPELENDE LEDEN hebben al (gratis) toegang tot alle wedstrijden, behalve de wedstrijden om de KNVB-beker.

Seizoenkaarthouders zijn GEEN  lid van Rijnsburgse Boys.

De Penningmeester.