Jaco Hogewoning

Scheidsrechters gezocht Uien toernooi

op maandag 2 april is het de hele dag feest op sportpark Middelmors. Dan wordt namelijk het jaarlijkse Uien toernooi gehouden. Dit is een toernooi dat verdeeld is in een ochtend- en middag-gedeelte. In de ochtend spelen de JO8 en JO9, voorheen F-jes genaamd, teams en in de middag spelen de JO-10 en JO11, voorheen E-tjes genaamd, teams. Net als elk jaar worden er zo’n 100 wedstrijden in de ochtend en 100 wedstrijden in de middag gespeeld. Dit wordt gedaan in 10 poules op alle 5 de velden op onze club.
We zijn weer hard op zoek naar enthousiaste jongens/meiden die op deze dag wedstrijden willen fluiten. Het liefst zouden we per dagdeel zo’n 20 a 30 scheidsrechters willen hebben zodat je minimaal 1 wedstrijd rust hebt nadat je gefloten hebt. Je hoeft geen ervaring te hebben met fluiten. Het gaat er vooral om dat je enthousiast bent en wil helpen om het toernooi tot een succes te maken. Uiteraard is het wel handig om de belangrijkste regels te weten. Maar die krijg je in de week voorafgaand aan het toernooi doorgestuurd.
Lijkt het je leuk om te fluiten op maandag 2 april, geef je dan zo snel mogelijk op via jaco.hogewoning@gmail.com
Mocht je nog een vriendje/vriendinnetje hebben die niet op voetbal zit maar die het wel leuk lijkt om te fluiten, geef dit bericht dan aan hem/haar door en laat ze zich aanmelden via het genoemde mailadres.
We hopen uiteraard op een hele grote groep enthousiaste jongens/meisjes zodat we alle deelnemende kinderen een leuke dag kunnen bezorgen.
Namens de toernooi-commissie