Jaco Hogewoning

Scheidsrechters gezocht

Hierbij een bericht van de scheidsrechterscommissie.
Er word op de achtergrond enorm hard gewerkt aan het opnieuw vorm geven van de scheidsrechtercommissie, waarvoor dank!!
We hebben eerder dit seizoen ook al door laten schemeren dat Rijnsburgse Boys weer een cursus voor clubscheidsrechters wil opstarten. Dat is op heden nog geen succes geweest, maar we hebben niet opgegeven. Er is de laatste maanden dan toch weer geprobeerd om het door te zetten en met succes.
Momenteel hebben we 12 kandidaten gevonden die graag mee willen doen aan de cursus en we proberen het maximale aantal van 18 vol te krijgen. Of dat nou wel of niet gaat lukken, komend seizoen zal de cursus plaats gaan vinden, dit zal in het najaar zijn.
Om even een beeld van de cursus te geven hebben we hieronder een link geplaatst. Neem gerust even een kijkje:
http://scheidsrechters.voetbal.nl/opleidingen/verenigingsscheidsrechter
De cursus gaat plaatsvinden op onze eigen Middelmors, de dagen zijn nog niet bekend. Dit word onderling overlegd met de desbetreffende leraar.
Mochten er nog jongens/meisjes/vaders of zelfs moeders interesse hebben om ook scheidsrechter van onze mooie club te worden, twijfel niet en meld je aan via de mail: scheidsrechters@rijnsburgseboys.nl
Mocht je eventueel vragen of ideeën hebben, kun je deze uiteraard ook mailen naar ons via dit emailadres. Let op, diegene die zich al hebben opgegeven voor de cursus hoeven niet meer te reageren!!
We doen hard ons best om de scheidsrechters weer op de kaart te zetten bij Rijnsburgse Boys.
Gegroet,
De scheidsrechterscommissie