Jaco Hogewoning

Scheidsrechters gevraagd

Voor onze vereniging zijn we op zoek naar mensen die met enige regelmaat (bij voorkeur minimaal 2 keer per maand) een wedstrijd willen fluiten bij de jeugd of bij seniorenelftallen. Er lopen heel veel mensen bij onze vereniging rond die voldoende kennis hebben van de spelregels om in ieder geval een wedstrijd te kunnen fluiten van onze jeugd onder de 15 jaar.

Als scheidsrechter kan jezelf een tijdstip bepalen wanneer je wil fluiten. Er zijn wedstrijden om 8.30 uur, 10.00 uur, 11.30 uur, 13.00 uur, 14.30 uur en zelfs nog rond 16.00. Kortom je hebt heel veel mogelijkheden om een tijdstip te kiezen wat jou past terwijl je de vereniging enorm helpt.

Uiteraard willen we jullie als scheidsrechter helpen om door middel van een cursus het certificaat van clubscheidsrechter KNVB te laten behalen waardoor je met meer zelfvertrouwen de wedstrijden zal kunnen leiden. Als je start met fluiten zullen we er voor zorgen dat er ook voldoende begeleiders zijn die je kunnen helpen en die je ook zullen beoordelen.

Wil je meer weten over dit onderwerp, dan kan je contact opnemen met Edward Duindam (edwardduindam64@gmail.com) of Jaco Hogewoning (jaco.hogewoning@gmail.com)