Bram van Egmond

Samenwerking Voetbalclubs Duin- en Bollenstreek en Hogeschool Luzac

Samenwerking Stichting Samenwerkende Voetbalclubs Duin- en Bollenstreek en Hogeschool Luzac

Regionale talentontwikkeling. Het is een belangrijke verantwoordelijkheid die wij als voetbalclub hoog in het vaandel hebben staan. Een verantwoordelijkheid die verder gaat dan voetbal alleen. Wij willen ook de andere talenten van onze jongeren aanwakkeren. Een opleiding vormt daar een belangrijk onderdeel van. Vandaar dat wij als Stichting Samenwerkende Voetbalclubs Duin- en Bollenstreek (met als deelnemende clubs FC Lisse, Rijnsburgse Boys, Noordwijk, Katwijk, Ter Leede en VVSB) een samenwerking zijn aangegaan met Hogeschool Luzac. Een nieuwe hogeschool waar je vanaf september 2017 2-jarige kort-HBO programma’s of volledige Bacheloropleidingen kunt volgen in de richtingen Management, Bedrijfskunde, Rechten, Commerciële Economie, Technische Bedrijfskunde en Business IT & Management.
De Stichting Samenwerkende Voetbalclubs Duin- en Bollenstreek en Hogeschool Luzac delen aspecten als ambitie, de wil om te winnen en het optimaal faciliteren van succes. Daarom verwijzen we je graag door naar www.hogeschoolluzac.nl. Wil je een brochure, klik dan hier
Samen nodigen wij jou en je ouders of verzorgers uit voor een bijzondere avond op 25 januari in NH Hotel Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Om 19.00 uur is de aftrap. Wilfred van Leeuwen, hoofdtrainer van VVSB, zal ons meenemen in zijn visie over het belang van kennis voor een succesvolle carrière. Zowel binnen voetbal als daarbuiten. Daarnaast geven wij een presentatie over Hogeschool Luzac.
Wil je komen, geef dat dan even door. Dat kan heel eenvoudig door te bellen met de afdeling studieadvies van Hogeschool Luzac (035 7604747). Je mag ook een mailtje sturen naar info@hogeschoolluzac.nl o.v.v. Duin- en Bollenstreek. Geef even door met hoeveel personen jullie komen. Naast je ouders of verzorgers mag je natuurlijk ook iemand anders meenemen die wellicht geïnteresseerd is in Hogeschool Luzac.