RTV Katwijk

RTV Katwijk reist mee naar ASWH

De valse start na de coronapauze is weggepoetst door een sterke reeks met vier achtereenvolgende zeges. Vannavond reist de brigade van Henk Wisman af naar Hendrik-Ido-Ambacht om het goede gevoel van de laatste weken een vervolg te geven.

Terwijl ASWH knokt voor lijfsbehoud maakt Rijnsburgse Boys jacht op een klassering in de top 3. De verschillen in de top van de Tweede Divisie zijn klein. Als de Uien de zegereeks kunnen voorzetten is een podiumplaats niet ondenkbaar. Alle lijntjes in het team lijken de laatste weken stevig met elkaar verbonden. De voorhoede weet steeds vaker het net te vinden en de achterhoede slaagt erin de poort goed dicht te houden. In de laatste vier duels werd slechts één tegentreffer geïncasseerd. Logisch dat Rijnsburgse Boys vandaag  – tijdens een doordeweekse speelronde – om 20:00u als favoriet aan de tweestrijd begint.

De sportredactie van RTV Katwijk is er uiteraard bij. Luister mee via FM106.8 of via de weblink http://www.rtvkatwijk.nl/live-radio/ zodat je niks van de wedstrijd hoeft te missen. IJsbrand van Tilburg houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen op sportpark Schildman.