Bram van Egmond

RTV Katwijk in gesprek met Henk Wisman

Wat valt op na drie speelronden in de Tweede Divisie? Vooralsnog heeft alleen IJsselmeervogels de volle score behaald. Maar voor hoe lang? We vragen het aan acht trainers die thans actief zijn op het hoogste amateurniveau. Ook Henk Wisman doet mee aan ‘de grote trainersshow’ die komende vrijdagavond (19:00-21:00u) wordt uitgezonden vanuit het sponsorhome van Rijnsburgse Boys. Je bent van harte welkom om zelf sfeer te komen proeven bij deze voetbalavond.
IMG_2712
Nederland voetballand kijkt met enige jaloezie naar de gemeente Katwijk. Met drie clubs in de Tweede Divisie zijn we de hoofdstad van het amateurvoetbal. Nergens wordt zoveel gepraat over de ontwikkelingen rond Koning voetbal dan in onze gemeente. En dat willen we natuurlijk graag zo houden. Vrijdagavond doet de sportredactie van RTV Katwijk er nog een schepje bovenop. Acht hoofdtrainers, één voetbaltafel en een prachtig decor. Alle ingrediënten derhalve voor een spetterende radioshow. Luister mee via FM106.8, de weblink http://www.rtvkatwijk.nl/live-radio/ of volg de show live via de Facebook-pagina van RTV Katwijk.
De volgende gasten nemen deel aan de voetbaltafel:
19:00u-20:00 uur
Niek Oosterlee (GVVV), Edwin Grünholz (Quick Boys), Jeroen Rijsdijk (Jong Sparta) en John de Wolf (Spakenburg)
20:00u-21:00 uur
Jan Zoutman (Katwijk), Henk Wisman (Rijnsburgse Boys), Ted Verdonkschot (IJsselmeervogels) en Dogan Corneille (Excelsior Maassluis)
Voetballiefhebbers hoeven dus niks te missen van deze spetterende voetbalshow. Veel kijk- of luisterplezier. Komende maandagavond (21:30 uur) wordt in de wekelijkse tv-show een samenvatting uitgezonden van de hoogtepunten uit de grote trainersshow.